We Exist to Serve
(757) 502-4070

Modele flokesh te gjata per djem

Flokët e gjatë kanë krijuar Mitin e një njeriu të egër, një Tarzan Metropoli me prerje të çrregullt. Kjo NUK është e Vërtetë sepse flokët e gjatë Duan shumë kujdes dhe vëmendje. Flokët e gjata Mund t`i krihni të hedhura PRAPA e të fiksuara me Pak xhel, ose të mbledhur Bisht Duke treguar anët e qethura. Flokë të gjata është zgjedhja më konservatore! Kush e dashuron këtë STIL, vështirë se ndërron, sidomos nëse ka më shumë se pesë vjet që e mban. NUK është e thënë që Kemi të bëjmë me një femër konservatore, Mund të jetë thjeshtë një femër e Sigurt në vetvete që i dashuron flokët e SAJ. Flokë kaçurrela të gjata Vajzat që i kanë flokët kaçurrela dhe i mbajnë, janě VAJZA të lira dhe të Sigurta në vetvete. Flokë të ngjashme me ATO të rrumbullakëta, të përmendura më sipër, por JO Deri të Qafa, Pak më të gjata. Nëse i keni flokët e gjata do të mendoheni gjatë se si TI preni, TI mirëmbani, TI rregulloni ETJ. Nga Ana tjetër Kemi të shkurtuarët e flokut në një mënyrë tipike si AJO e Kulturës noir, e Lidhur me streetstyle-in dhe pamjen sportive e bashkëkohore. Një prerje PA sfumaturë por me Linja të pastra për fytyrën tuaj. Për ATO që NUK kanë shumë volum, një Truk i mirë do të Ishte kthimi je flokëve nga Brenda. Kjo do t`i bëjë të duken me më shumë volum. Nëse Doni të Ruani gjatësinë e flokëve tuaj, Mund të manovroni me një shkallëzim, duc prerë një pjesë të Tyre, PA lëvizur gjatësinë.

Ka dalë një Model i ri i flokëve ombre, duc përdorur tashmë ngjyra të errëta, JO më bjondet e hapura. Kemi parë MODELE gërshetash të mëdhaja, zakonisht të ndara me vijë në mes. Lidhja Edhe me një fjogo prej kadifeje, e bën këtë Model Fantastik për muajt e ftohtë të Vitit. Flokë të shkurtra REBELE një prerje e çmendur, asimetrike. Shenjë rebelimi, femrat që zgjedhin këtë Model flokësh kanë Vërtetë nevojë të thyejnë rregullat në jetë dhe e shprehin këtë në ruiner e zgjedhur. Është një prerje guximtare, të Tilla janě dhe Vajzat që e zgjedhin. Braktisni elegancën e gjysheve në favor të paletave të ngrohta Duke Anuar më tepër nga ngjyrat e ngrohta. E rëndësishme është të ketë shkëlqim, Mund të jetë një e kuqe e ndezur, ngjyrë Dielli, mjafton një ngjyrë e ngrohtë.

Flokët me balluke në anë Shpreh pasiguri, një pasiguri dhe pavendosmëri për t`i prerë balluket drejtë. Vajzat me balluke në anë janě ATO më të ndrojtura të cilat`mbulojnë`një pjesë të fytyrës me flokë. Lexo Edhe: Tendencat par Modelet dhe ngjyrat e flokeve per Kete vit në një prerje të çrregullt, Luani me pjesën e flokut përpara. Bëhet fjalë për ruiner e fundit të viteve` 60-të, të realizuar me gërshërë, për volum dhe një pamje të shkëlqyer rrok! Fonds më në! Kjo është një shkrirje si pastelë, Ku të gjitha Brunet Mund ta gjejnë veten. Për flokë me shkëlqim, Mund t`i lyeni në një ngjyrë të errët, të ngjashme me kafen dhe patëllxhanin. Flokët JO shumë të gjatë janě perfektë për këtë stilim me furçë nga jashtë. Flokët e shtrira dhe të Prera drejt janě Gjithashtu një Model in këtë vit. Kaçurrela, kaçurrela dhe Vetëm kaçurrela.

Mund të dukeni Retro si në Vitet 80 por Edhe moderne e përshtatshme për kohët e sotme. Me ngritjen e temperaturave, Edhe numri i dasmave veçse shtohet. Pavarësisht modelit, ngjyrës e gjatësisë së flokëve tuaj, bëhuni gati për t`u frymëzuar nga këto 22 MODELE flokësh. Ndërsa Edhe viti 2018 provoi se Ishte një vit Stil për tendencat e flokëve.

Comments are closed.