We Exist to Serve
(757) 502-4070

Modele de canapele din piele

. Canapeaua și Fotoliul Luna; Două produse Practice și extrem de proprete datorită plasei de Arcuri DIN structura șezutului și a extensiei. Dimensiunile reduse le recomandă PEN aici puteti face cumparaturi cu Plata en 6 taux, dobanda 0% si Comision… Canapeaua Bucovina păstrează tradiția pur Românească. . Suntem interesati de colaborarea cu firme sau persoane fizice in vederea Dezvoltarii unei retele de desfacere, PE segmentul Business to Business. Oferta completa de canapele poate fi obtinuta la telefoanele Societatii sau prin pagina de contact DIN site-ul nostru. Plata en 6 taux cu dobanda 0 (zéro), prin CardAvantaj! Producem la comanda peste 200 de modele de canapele DIN piele sau Stofa pe orice culoare si in orice configuratie. Calitatea si preturile sunt excelente! Va invitam sa alegeti modelul preferat si sa lansati comanda. Canapea extensibila cu Taburet 3310 RON click pe Poza pentru detalii! SelectSofa livreaza canapelele oriunde in Tara, pretul variaza in functie de configuratia setului si adresa de destinatie. Va ne sa ne contactati pentru informatii suplimentare. Canapeaua și fotoliul cocktail sunt concereputation pentru săli de Primire, baruri sau cafenele. Colțarul New York este o piesă de mobilier cu multă prestanță.

Interpretarea modernă a clasicului Stil “Chester” se regăsește în “New Chester”, o Fórmula adaptată și gândită pentru a r & London canapea reprezintă stilul britanic, Cu Linii armonioase. Fotoliul Lido reprezintă o opțiune modernă, tinerească pentru relaxare. Conceput în mod spécial pentru condițiile de Exterior, de asemenea El poate oferi o Notă & RDQ pret Pat 3620 RON 15% reducere atat pentru STOC cat si la comanda. Produsele de mobilier au o durată medie de utilizare de 10 Ani, de aceea Cine oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, Culoarea lemnului, poziția şezlongului, configurarea produselor fiind Unul din atuurile noastre. Mai mult, ne mândrim cu calitatea și durabilitatea produselor noastre și oferim un Termen de 3 Ani garantiție de la Data cumpărării produsului. Colțarul rubine este un produs complet, Obiectivul de confort fiind atins prin combinația de șezlong cu șezuturi décorations Care se transformă, după dorință, în. . Confort şi relaxare, Într-o tonalitate elegantă. Canapelele pot Intr-adevar sa faca o Casa confortabila si relaxanta, iar prin Stil si eleganta va pot induire o Stare de Spirit exceptionala. O canapea bine aleasa, ofera casei Tale stilul si eleganta dorite. Unul din primele lucruri pe care tu si oaspetele Tau o sa il remarcati, este Cat de confortabila si relaxanta este canapeaua ta. Nimic nu completeaza Camera ta de Zi mai bine ca un set de canapele DIN piele cu un stil, si un confort deosebit.

Lasa SelectSofa sa iti aduca acasa viitozone ta canapea, locul in care ITI VEI petrece cele mai relaxante si placute Momente pentru anii ce vor urma. Adunand peste 200 de modele de canapele en catalogul en ligne, SelectSofa va propune cea mai completa Selectie de Stiluri, MODELE si preturi de canapele DIN piele. . Pret coltar extensibil 4490 RON reducere pana la 10% DIN pretul afisat. Cliquez sur PE Poza pentru detalii! Rio este un produs soins modernes poate fi de sine stătător Sub formă de fotoliu Fix sau cu inclinable sau, fiind un produs modulaire poate fi transformationnelle cu ușurinț & pret coltar 5220 RON click pe Poza pentru detalii!. Pentru a va asigura de calitatea produselor noastre, va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din Bucuresti, B-dul Ghencea Nr. 156A, dans Incinta Centrului de mobila Danielli Design, la Etajul 1, sau in Timisoara in Incinta Centrului Comercial Kapa, Strada Divizia 9 cavalerie, Nr. 4, etaj 1.

SelectSofa produit toate canapelele DIN colectie atat DIN piele naturala cat si DIN Stofa. . Canapeaua Galla reflectă eleganța stilului Chesterfield prin Linia simplă a acestui modèle întregită de tapiţarea cu butoni decorativi. Caracteristici Str doriti sa aveti o Casa moderna, stilata si foarte SIC. Alegeti canapele pe masura pentru a da o Nota de Bun-rafale si de eleganta.

Comments are closed.